Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en leuk dat jullie op mijn site kijken.

20150822-Bruiloft-Ingrid&Patrick-273T

Vele uren aan voorbereidingen gaan er aan vooraf. De locatie, de muziek, de gasten en natuurlijk de fotograaf. Deze laatste zal zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag. Toen ik gevraagd werd voor mijn eerste bruiloft dacht ik: is dat wel iets voor mij? maar gedurende dag kwam ik er al achter, dit is wel heel erg leuk en speciaal. De liefde, de emoties, de leuke en spannende momenten vastleggen met prachtige foto’s.
Ieder jaar probeer ik te groeien in mijn vak door o.a. het volgen van workshops en me te laten inspireren door de beste fotografen.

20160715-LAVFotografie-Ronnie-Anke-0679

Iedere bruiloft begint bij mij met een kennismakingsgesprek zodat we elkaar een leren kennen. We nemen dan de dag globaal door en ik probeer mee te denken in het tijdsschema en waar we de foto’s gaan maken. Een paar weken voor de grote dag komen we nog een keer bij elkaar om de puntjes op de i te zetten.
Na de bruiloft ga ik met jullie foto’s aan de gang.  Binnen een paar dagen ontvangen jullie een preview van ongeveer 10 foto’s. De gehele reportage wordt binnen 4 weken geleverd op een usb-stick, waarna ik, indien wenselijk, aan het album ga beginnen.

Succes en veel plezier met voorbereidingen en ik kijk uit naar ons kennismakingsgesprek. En … mochten jullie het plan hebben om in het buitenland te gaan trouwen, geen probleem, ik ga graag met jullie mee.

Groetjes,

Bart