Mijn naam is Bart Verkuijlen en al jaren gepassioneerd fotograaf. Een veel gestelde vraag is waar LAV voor staat, nou dat zijn de eerste letters van mijn initialen en van mijn achternaam.

selfie

Mijn verleden ligt helemaal in de horeca, en na wat omzwermingen ben ik me steeds meer op de fotografie gaan richten. Het contact met mensen geeft mij veel energie. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat er fijne klik is bij mijn klanten. In veel gevallen, met name bij bruiloften, begint dit al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek.
Op een ongedwongen, gezellige manier foto’s maken is mijn motto. Het licht, locatie en de sfeer maakt de foto.
Naast bruiloften fotografeer ik ook veel gezinnen en kinderen. Voor het bedrijfsleven kunt u denken aan profielfoto’s en ander materiaal voor bijv. folders en websites, maar ook bedrijfsevenementen zoals jubilarissen, seminars en bedrijfsfeesten behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen? stuur me gerust een berichtje.

Groetjes en wellicht tot snel voor de camera.

Bart